Page 3 of 3

Re: Forum Software Updated Aug 2018

Posted: 07 Mar 2019, 16:43
by trueBlue
Nope :?
I was able to edit the post successfully for a internal link but not external link.

Was trying to add these links:
Capture.PNG
here-> viewtopic.php?f=4&t=4328#p42237


See this post:
viewtopic.php?f=14&t=5627

Re: Forum Software Updated Aug 2018

Posted: 14 Sep 2019, 00:46
by trueBlue
clintonman wrote:
04 Sep 2018, 20:49
trueBlue wrote:
04 Sep 2018, 20:36
Thanks Clinton.
The issue with Attachments looks like, at first glance, to be resolved. Yah!
...
Good
trueBlue wrote:
04 Sep 2018, 20:36
...
Thanks for trying again with the http links. Was hoping it was a simple fix.
clintonman wrote:
04 Sep 2018, 20:49
Ah, but there is a simple fix. :) It just has to be done carefully. I tested the database change on my local copy of the forums and it worked. Info used was part of the http vs https thread you linked, which also mentioned changing the www in the links.
Did you apply this fix to the last update?

Re: Forum Software Updated Aug 2018

Posted: 14 Sep 2019, 01:45
by clintonman
trueBlue wrote:
14 Sep 2019, 00:46
clintonman wrote:
04 Sep 2018, 20:49
trueBlue wrote:
04 Sep 2018, 20:36
Thanks Clinton.
The issue with Attachments looks like, at first glance, to be resolved. Yah!
...
Good
trueBlue wrote:
04 Sep 2018, 20:36
...
clintonman wrote:
04 Sep 2018, 20:49
Did you apply this fix to the last update?
It was a one time thing. It did not change the forum software, it altered the content of old posts.

Re: Forum Software Updated Aug 2018

Posted: 14 Sep 2019, 02:30
by trueBlue
Hummm... it's back again!