Forum Software Updated Aug 2018

clintonman
Captain
Posts: 2275
Joined: 21 May 2009, 21:08
Type the number ten into the box: 0
Location: California
Contact:

Re: Forum Software Updated Aug 2018

Post by clintonman » 04 Sep 2018, 18:49

trueBlue wrote:
04 Sep 2018, 18:40
Select the last link in this post
viewtopic.php?f=4&t=4328#p42237

...
Works for me. Can you show a screenshot of what you see?
Clinton Reese

http://clintons3d.com

User avatar
trueBlue
Captain
Posts: 1561
Joined: 06 Jul 2009, 22:50
Type the number ten into the box: 10

Re: Forum Software Updated Aug 2018

Post by trueBlue » 04 Sep 2018, 18:55

Before I select the link
I am logged in and shows my theme X Creamy
Before.PNG
After I select the link
I am logged out and shows Pro Silver theme
After.PNG

clintonman
Captain
Posts: 2275
Joined: 21 May 2009, 21:08
Type the number ten into the box: 0
Location: California
Contact:

Re: Forum Software Updated Aug 2018

Post by clintonman » 04 Sep 2018, 20:07

trueBlue wrote:
04 Sep 2018, 18:40
Select the last link in this post
viewtopic.php?f=4&t=4328#p42237


I think I found a solution to the Attachment issue:
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=2453611


Issues involving attachments not showing, or not all showing, when posts with multiple attachments are posted or previewed,
Made the changes for "Issues involving attachments not showing"
Let me know if it works.
Clinton Reese

http://clintons3d.com

clintonman
Captain
Posts: 2275
Joined: 21 May 2009, 21:08
Type the number ten into the box: 0
Location: California
Contact:

Re: Forum Software Updated Aug 2018

Post by clintonman » 04 Sep 2018, 20:14

clintonman wrote:
24 Aug 2018, 03:40
...
Problem with the forums is "https://" vs "https://www"
Already is set to do https to the best of our abilities.
...
beforeRemoveWWW.jpg
afterRemoveWWW.jpg
Images show what happens when I click the link and second shows what happens when I manually remove the www from the address.
Note that both images show https already, the .htaccess files had already been edited for the https problem long ago.

The only solution I see is to directly edit the forums database and manually fix the old links.
Clinton Reese

http://clintons3d.com

User avatar
trueBlue
Captain
Posts: 1561
Joined: 06 Jul 2009, 22:50
Type the number ten into the box: 10

Re: Forum Software Updated Aug 2018

Post by trueBlue » 04 Sep 2018, 20:36

Thanks Clinton.
The issue with Attachments looks like, at first glance, to be resolved. Yah!
Thanks for trying again with the http links. Was hoping it was a simple fix.

clintonman
Captain
Posts: 2275
Joined: 21 May 2009, 21:08
Type the number ten into the box: 0
Location: California
Contact:

Re: Forum Software Updated Aug 2018

Post by clintonman » 04 Sep 2018, 20:49

trueBlue wrote:
04 Sep 2018, 20:36
Thanks Clinton.
The issue with Attachments looks like, at first glance, to be resolved. Yah!
...
Good
trueBlue wrote:
04 Sep 2018, 20:36
...
Thanks for trying again with the http links. Was hoping it was a simple fix.
Ah, but there is a simple fix. :) It just has to be done carefully. I tested the database change on my local copy of the forums and it worked. Info used was part of the http vs https thread you linked, which also mentioned changing the www in the links.
Clinton Reese

http://clintons3d.com

User avatar
trueBlue
Captain
Posts: 1561
Joined: 06 Jul 2009, 22:50
Type the number ten into the box: 10

Re: Forum Software Updated Aug 2018

Post by trueBlue » 04 Sep 2018, 21:07

Oh cool! I was just re reading that thread again. Hope it works!

clintonman
Captain
Posts: 2275
Joined: 21 May 2009, 21:08
Type the number ten into the box: 0
Location: California
Contact:

Re: Forum Software Updated Aug 2018

Post by clintonman » 07 Oct 2018, 18:40

The problem with "www.united3dartists" links has been fixed. The post text in the database was altered to use "united3dartists" instead. Now it does not log the user off when following those older links.
Clinton Reese

http://clintons3d.com

Post Reply