LightWorks Renderer

Technical questions, etc..
Post Reply
Wigand
Senior Chief Petty Officer
Posts: 204
Joined: 21 May 2009, 17:38

LightWorks Renderer

Post by Wigand » 23 Oct 2012, 17:30

After some years of VRay-Rendering ;) I tried to render my scene with lightworks.
But I cannot switch to this renderer. it always switch back to VRay.
Before you ask, I want to render in Model aspect.

User avatar
spacekdet
Captain
Posts: 1624
Joined: 27 May 2009, 15:00
Type the number ten into the box: 10
Location: On the day shift at the Utility Muffin Research Kitchen
Contact:

Re: LightWorks Renderer

Post by spacekdet » 23 Oct 2012, 18:25

Does this help at all?:
choose_rendr_eng_minitut.jpg

User avatar
Steinie
Captain
Posts: 2787
Joined: 21 May 2009, 17:38
Type the number ten into the box: 10
Contact:

Re: LightWorks Renderer

Post by Steinie » 23 Oct 2012, 18:52

I am pretty sure that won't work. I believe you can only switch rendering engine from the Model Side. The Stack settings don't work as I recall. Maybe someone can post the correct screen shot for me.

stan
Master Chief Petty Officer
Posts: 499
Joined: 21 May 2009, 17:20

Re: LightWorks Renderer

Post by stan » 23 Oct 2012, 18:57

go to preferences panel on modelside (with ts6 files icon dropdown) select renderer there. I think it was trueblue who posted about that along time back. The photorender panel's selector doesn't work for me.

Wigand
Senior Chief Petty Officer
Posts: 204
Joined: 21 May 2009, 17:38

Re: LightWorks Renderer

Post by Wigand » 23 Oct 2012, 19:19

I tried it with the beta 7.61 and it don't work.
Now I tried it with the regular 7.6 and it works.

Someone here who can confirm this?
Maybe my Beta is corrupt.

stan
Master Chief Petty Officer
Posts: 499
Joined: 21 May 2009, 17:20

Re: LightWorks Renderer

Post by stan » 23 Oct 2012, 19:23

exactly right worked in 7.6 but is broken in 7.61b

User avatar
spacekdet
Captain
Posts: 1624
Joined: 27 May 2009, 15:00
Type the number ten into the box: 10
Location: On the day shift at the Utility Muffin Research Kitchen
Contact:

Re: LightWorks Renderer

Post by spacekdet » 24 Oct 2012, 04:56

tS7...like the Windows 8 of 3D

User avatar
marcel
Captain
Posts: 2238
Joined: 21 May 2009, 19:52
Type the number ten into the box: 0
Location: paris - France
Contact:

Re: LightWorks Renderer

Post by marcel » 24 Oct 2012, 07:05

Not corrupted but beta forever.
7.61 is better for workspace.
7.6 is better for model side.
Design - illustration - Animation
http://www.crea-vision.fr

Wigand
Senior Chief Petty Officer
Posts: 204
Joined: 21 May 2009, 17:38

Re: LightWorks Renderer

Post by Wigand » 24 Oct 2012, 17:12

marcel wrote:Not corrupted but beta forever.
7.61 is better for workspace.
7.6 is better for model side.
Good to know.
I never noticed a difference before.

Do anybody know more practical differences?
But I think the beta is not widespreaded.

Post Reply