New Script installers ERROR

free scripts, plugins, models, textures
User avatar
trueBlue
Captain
Posts: 1549
Joined: 06 Jul 2009, 22:50
Type the number ten into the box: 10

Re: New Script installers ERROR

Post by trueBlue » 13 Feb 2018, 11:35

clintonman wrote:
13 Feb 2018, 06:19
I threw your update notes into the unofficial update webpage, so right click button can be tested can be tested.
http://united3dartists.com/unofficialupdate/
Okay that works, except who is "kabrite under maintenance"?

clintonman
Captain
Posts: 2240
Joined: 21 May 2009, 21:08
Type the number ten into the box: 0
Location: California
Contact:

Re: New Script installers ERROR

Post by clintonman » 13 Feb 2018, 14:45

trueBlue wrote:
13 Feb 2018, 11:35
clintonman wrote:
13 Feb 2018, 06:19
I threw your update notes into the unofficial update webpage, so right click button can be tested can be tested.
http://united3dartists.com/unofficialupdate/
Okay that works, except who is "kabrite under maintenance"?
This link was down when I made the page
http://truespace.kabrite.com/ which seems to forward to
http://truespace3d.free.fr/

they host the tS76 Modelside Edition V2.1
Clinton Reese

http://clintons3d.com

User avatar
trueBlue
Captain
Posts: 1549
Joined: 06 Jul 2009, 22:50
Type the number ten into the box: 10

Re: New Script installers ERROR

Post by trueBlue » 13 Feb 2018, 16:57

Was it your intention to put the ReloadCustomScripts outside of your CustomCommands Encaps?
ReloadCustomScripts.PNG
ReloadCustomScripts.PNG (9.69 KiB) Viewed 454 times
Just applied the update and noticed that the CustomCommands Encaps was missing. So I selected the C3D icon, and noticed the above.

clintonman
Captain
Posts: 2240
Joined: 21 May 2009, 21:08
Type the number ten into the box: 0
Location: California
Contact:

Re: New Script installers ERROR

Post by clintonman » 14 Feb 2018, 04:11

Yep, the ReloadCustomScripts creates the CustomCommands encaps and loads the scripts into it.
Clinton Reese

http://clintons3d.com

User avatar
trueBlue
Captain
Posts: 1549
Joined: 06 Jul 2009, 22:50
Type the number ten into the box: 10

Re: New Script installers ERROR

Post by trueBlue » 14 Feb 2018, 17:46

Took your DevInstallsFeb11 for spin in tS761 without the update.
All seem to work great with the exception of the help text already mentioned.
I am not understanding why you can not link to the actual tS761 update page where the file actually resides.
I found an error on my document that I want to correct and it is also going to be updated when I release the final update.
So if you choose to keep it the same as you have it, there will be a conflict.
Really wish you would put the link here that has the Revisions:
Attachments
Link to tS761 update.PNG

clintonman
Captain
Posts: 2240
Joined: 21 May 2009, 21:08
Type the number ten into the box: 0
Location: California
Contact:

Re: New Script installers ERROR

Post by clintonman » 15 Feb 2018, 01:45

trueBlue wrote:
14 Feb 2018, 17:46
Took your DevInstallsFeb11 for spin in tS761 without the update.
All seem to work great with the exception of the help text already mentioned.
I am not understanding why you can not link to the actual tS761 update page where the file actually resides.
I found an error on my document that I want to correct and it is also going to be updated when I release the final update.
So if you choose to keep it the same as you have it, there will be a conflict.
Really wish you would put the link here that has the Revisions:
I am not planning to keep the webpage, it is a placeholder. It will forward to whatever page you want.
Browser goes to
united3dartists.com/unofficialupdate/ an easy to remember, refer to and type url and automatically forwards to
https://www.united3dartists.com/forum/v ... =55&t=3732
or like I said wherever you want it to go
The links on my personal website will go to the collection of unofficial updates because they work with the standalone version patched or not and the full version patched or not. Only a couple actually rely on the updates. I'll urge people to use the update, but I won't force it.
Clinton Reese

http://clintons3d.com

clintonman
Captain
Posts: 2240
Joined: 21 May 2009, 21:08
Type the number ten into the box: 0
Location: California
Contact:

Re: New Script installers ERROR

Post by clintonman » 16 Feb 2018, 05:19

Attached are what will be the release versions of the scripts so far. Auto run has been enabled and they are gathered into a library for batch installation.
ToolbarsandAutoload.jpg
A new script, the interpolation toolbar installer has been added the the "Objects - Autoload" library.
united3dartists/unofficial forwards to I think the correct location.

1. unzip and copy the "Objects - Autoload" library into the Rs Main Libraries folder
2. load the c3dpersistenceAutoload.RsObj
3. load and run the Autoload.RsObj
Attachments
Objects - Autoload.zip
(723.38 KiB) Downloaded 11 times
Autoload.RsObj
(57.79 KiB) Downloaded 10 times
c3dPersistenceAutoload.RsObj
(113.71 KiB) Downloaded 10 times
Clinton Reese

http://clintons3d.com

User avatar
trueBlue
Captain
Posts: 1549
Joined: 06 Jul 2009, 22:50
Type the number ten into the box: 10

Re: New Script installers ERROR

Post by trueBlue » 17 Feb 2018, 07:34

Have not tried this latest edition yet. I will this weekend.
Have you ever tried the Default.RsPrj in the Main Libraries?
I was surprised, not sure I have ever tried it until today.
Ha! It brings back the original Default layout with the 2 bottom toolbars.
Anyway I thought you might want to investigate this approach with your installers as it would eases the toolbar resetting.
In this project everything was taken out.
The Library is set up with your toolbars.
Attachments
Clintons C3D RsPrj.zip
(107.76 KiB) Downloaded 7 times
Everything removed.PNG

clintonman
Captain
Posts: 2240
Joined: 21 May 2009, 21:08
Type the number ten into the box: 0
Location: California
Contact:

Re: New Script installers ERROR

Post by clintonman » 17 Feb 2018, 15:35

Nope, never even noticed project files before. Not sure I trust them. Every 3rd time or so the default project crashes truespace. Could be because it's old and newly created ones are safer. Tested on standalone and default crashes every time, new ones are ok. I guess project files fall somewhere between a layout and context files.
Clinton Reese

http://clintons3d.com

User avatar
trueBlue
Captain
Posts: 1549
Joined: 06 Jul 2009, 22:50
Type the number ten into the box: 10

Re: New Script installers ERROR

Post by trueBlue » 17 Feb 2018, 15:57

Yeah if you notice with the default.RsPrj in Windows Manager Space, there is the Invisible toolbars. Same as with the original install of tS7.61.
Invisible toolbars.PNG
Invisible toolbars.PNG (5.04 KiB) Viewed 415 times
This version is not working for me. The Reset Toolbars runs and then this Alert.
Attachments
Not working.PNG

Post Reply