Search found 5 matches

by pianodavy
28 Nov 2014, 16:48
Forum: Truespace Workspace
Topic: Is there a simple repair that I'm overlooking?
Replies: 3
Views: 1454

Re: Is there a simple repair that I'm overlooking?

My deepest appreciation to you, Sir. You've saved me tons of work, as i'm sure you might have guessed. I know I should be studying Blender with a greater measure of diligence, but I've been using Truespace for so many years that my projects have accumulated beyond what would be reasonable to finish ...
by pianodavy
28 Nov 2014, 15:42
Forum: General Discussion
Topic: Simple Repair Missing Essential Element!
Replies: 1
Views: 586

Simple Repair Missing Essential Element!

I hope somebody can help me without me having to reinstall my 7.61. Years ago, on earlier versions of truespace, sometimes the program would eventually crash over and over on the start up, preventing the user from ever being able to access the software. An easy fix for this was to delete the truespa...
by pianodavy
28 Nov 2014, 15:37
Forum: Truespace Workspace
Topic: Is there a simple repair that I'm overlooking?
Replies: 3
Views: 1454

Is there a simple repair that I'm overlooking?

I hope somebody can help me without me having to reinstall my 7.61. Years ago, on earlier versions of truespace, sometimes the program would eventually crash over and over on the start up, preventing the user from ever being able to access the software. An easy fix for this was to delete the truespa...
by pianodavy
07 Feb 2011, 22:36
Forum: General Discussion
Topic: AVI crashes in 7.6
Replies: 4
Views: 889

Re: AVI crashes in 7.6

Actually, it is crashing before it reaches the codec dialogue. I never get to pick a codec!
by pianodavy
07 Feb 2011, 03:31
Forum: General Discussion
Topic: AVI crashes in 7.6
Replies: 4
Views: 889

AVI crashes in 7.6

Ok, simply put - I cannot in any way shape or form render an AVI in my 7.6. The program says an exception occured. I tried all 3 renderers. I have an xps 720 dell and I am running windows ultimate. Is this a program glitch or am I doing something wrong? Anybody else experience this?